28.01.13

АНДРЕА БОЧЕЛЛІ




Відомий італійський тенор Андреа Бочеллі розповів, що його мати не зробила аборт, незважаючи на рекомендації лікарів.

Під гру на фортепіано тенор розповідає історію молодої дівчини, яка, будучи вагітною, потрапила до лікарні із запаленням апендикса. Лікарі вирішили обезболити її черевну порожнину льодом. Коли лікування закінчилось, жінці порекомендували зробити аборт, пояснюючи, що це найкращий вихід, тому що дитина може народитись з вадами.

«Проте ця хоробра молода дружина вирішила не робити аборту, і дитина побачила цей світ. Ця жінка – це моя мати, а я був тією дитиною», - сказав Андреа Бочеллі. І додав, що його мати прийняла правильне рішення.


  Співак народився з вродженою глаукомою, проте зір втратив у 12 років після крововиливу до мозку під час матчу у футбол.

 Андреа Бочеллі (іт. Andrea Bocelli) народився 22 вересня 1958 у Лаятіко, Тоскана. Відомий італійський тенор, один з найбільш популярних сучасних оперних виконавців.

 Починаючи з 1994 року, він продав понад 70 мільйонів альбомів у світі.
Успішно пройшовши відбір, Бочеллі записав композицію в дуеті з Лучано Павароттіi .  Після всесвітнього туру з Форначіарі в 1993 році, Бочеллі виступив на благодійному концерті Паваротті International Festival'', який пройшов в Модені у вересні 1994 року.  Крім Лучано Павароттіi, Бочеллі також співав з Брайаном Адемсом, Андреасом Волленвейдером і Ненсі Густавсон.  У листопаді 1995 року Бочеллі побував у Нідерландах, Бельгії, Німеччині, Іспанії та Франції з постановкою'' Night Of Proms'', в якій також брали участь , Брайан Ферри, Эл Джаро, Роджер Ходгсон. Перші два альбоми Бочеллі'' Andrea Bocelli'' (1994) і Bocelli (1996) представили тільки його оперний спів, а третій диск Viaggio Italiano - відомі оперні арії та традиційні неаполітанські пісні.  Хоча CD і був випущений тільки в Італії, він розійшовся там тиражем більш ніж 300 тисяч копій.  На четвертому альбомі Romanza (1997) був представлений вже поп-матеріал, включаючи хіт'' Time To Say Goodbye'', записаний в дуеті з Сарою Брайтман, який мав великий успіх.  Після цього Бочеллі продовжив працювати у  поп-напрямку, випустивши в 1999 році п'ятий альбом Sogno, який включав дует з Селін Діон'' The Prayer''.  Випущена на синглі ця пісня розійшлася тільки в США 10-мільйонним тиражем і за її виконання Бочеллі отримав Golden Globe Awards, і був номінований на Grammy в категорії'' Best New Artist''. 

Тенор сподівається, що його історія додасть мужності тим матерям, які знаходяться у важкій ситуації, але хочуть врятувати життя своєї дитини.

 .

Немає коментарів:

Дописати коментар