29.11.19

«ПАРОСТКУ» 20


То був вечір спогадів і привітань. Нам виповнилось 20 років. За цей час було все – надії, смуток, біль. Але головне –перемоги.

У той далекий, літній день ми постановили, що не хочемо жити так, як раніше . Ми бажали змін. А ще дружби, поваги, самореалізації і відповідних прав та свобод.

Чи вдалося нам реалізувати наші задуми? На мою думку всі ми насамперед отримали натхнення йти і самим брати відповідальність за своє життя і втілення мрій.

Кожне життя особливе і успіх для кожного свій, неповторний. Це і навчання, і працевлаштування, особисте життя і створення сім’ї, свобода і невимушеність, а на сам перед просте щастя. Та як би не склалися обставини, час проведений в організації, залишив в кожній долі свій незабутній слід.


Кругла дата – це час радості, вітань, зустрічі друзів. А ще підведення підсумків і досягнень. І
справді нам є чим пишатися. Адже організація «Паросток» за роки своєї діяльності реалізувала понад 100 соціальних проектів, підтриманих Вінницькою обласною радою, Вінницькою міською радою та міжнародними організаціями.

Впродовж усіх цих років нас підтримували друзі – небайдужі люди. У день нашого свята вони знов були разом із нами. Це представник  Департаменту освіти Вінницької міської ради Яценко Оксана, Департаменту культури Вінницької міської ради Філанчук Максим, Народна депутатка України Ірина Борзова, Депутатка Вінницької обласної Ради Людмила Станіславенко, Депутат Вінницької обласної Ради Андрій Ковальов, керівник організації «Подільського центру прав людини» Бардин Михайло; директор реабілітаційного центру «Гармонія» Олена Чорнобривенко та інші наші партнери.


Гарний настрій своєю творчістю подарували Кучерук Ганна - працівниця об’єднаного товариства УТОС із піснею «Бажання здійснюються»і працівник того ж товариства Скрипаченко Олексій з вокальною композицією «ОАЗИС», вихованці школи східного танцю «Шахіда» з композицією «Море», представники громадської організації «Діа Діти» із вокальною композицією «Надія є» і
 наймолодший член організації «Діа Діти»  Єлісей Гетьман ,який здивував своїми чарами, а також Кучерук Ольга - вихованка громадської організації «Паросток» із вокальною композицією «При долині кущ калини», Козак Олександр - член громадської організації «Об’єднання осіб особливих потреб України» із власним репом.

Ми переглядали фото, на яких були відображені найкращі миті нашого спільного життя. Найактивніших учасників нашої команди відзначили грамотами виконавчого комітету Вінницької міської ради. А потім нас запросили до святкового столу.

Вечір пройшов у теплій, дружній атмосфері.

Немає коментарів:

Дописати коментар