09.04.24

СУЧАСНІ МАМЛЮКИ ДЛЯ КРЕМЛЯ

 


АВТОР ІРИНА КОЛОСОВА

Усе передове людство світу обурене викраденням дітей із розбомблених міст і сіл України та викрадених до Росії.

У пресі та інтернеті ті, хто так "дбає" про українських дітей, повідомляють, нібито цих дітей віддадуть у російські сім'ї, де вони будуть у теплі, турботі та любові, але ніхто з цих "доброзичливих" не спромігся навіть подумати: А чи хочуть самі діти цього?

Багато росіян вважають, що української нації немає і представників цієї недонації треба знищувати як загрозу і ворога номер один для росіян.


Виникає питання, а чи багато в Росії родин, готових усиновити десятки тисяч українських


дітей, коли в самій Росії сотні тисяч безпритульних дітей, переповнені дитячі будинки, інтернати для сиріт та дитячі виправні колонії????

Елементарна логіка вказує на абсурдність чуток про усиновлення викрадених з України.

Тоді постає питання: А для чого десятки тисяч дітей було викрадено в Росію?

ПИТАННЯ ПИТАНЬ !!!

У давнину в Єгипті викрадали маленьких дітей і виховували їх жорстокими й безжалісними воїнами, багатьох із яких перетворювали на манкуртів, які за хазяїна віддавали життя і за наказом якого вбивали рідну матір не роздумуючи.

Це були МАМЛЮКИ, еліта відданих господареві безстрашних воїнів, яких не треба ні мобілізовувати, ні догоджати, ні закликати, потрібен тільки наказ, якому вони беззаперечно підкоряються.

А тепер подумайте самі, хто з "сильних" світу цього вважає себе безсмертним, боїться власної тіні, ховається в бункері і мріє про відданих до смерті рабів?

Тільки він забуває, що ріки крові і сліз пролитих за його бажанням і наказом, не залишаться невідплаченими і Богом, і людьми.

Немає коментарів:

Дописати коментар