08.05.20

ДОДАТКИ ГРУПИ BIG РHONE


Додатки групи BIG РHONE – це швидкий та простий домашній екран Android для людей похилого віку, людей із вадами зору, а також із захворюванням опорно-рухового апарату. Їх можна встановити на будь-який сенсорний телефон чи планшет. Завдяки збільшеному дизайну смартфон стає доступним .

Враховані особливості представників різних категорій і захворювань. Користувач з вадами зору  має змогу з легкістю орієнтуватися у простому інтерфейсі, який легко читається. Кольори відображені з високою контрасністю. Розмір шрифта і кнопок можна обрати згідно із потребою. Це дає можливість використовувати телефон без окулярів

Дещо інші проблеми у користувачів із проблемами рухів і дрібної моторики (інсульт, ДЦП тощо). Буває досить складно натиснути потрібну кнопку на сенсорному екрані. тому,  завжди можна запустити команду «відміна.»



На випадок, коли сталася серйозна проблема, або необхідна термінова допомога передбачена клавіша SOS. Достатньо одного натискання на неї і близькі дізнаються про проблему, або інформація надійде у відповідну установу. Все залежить від налаштувань.   

Ідея складається із наступних програм.

🔸 BIG Launcher - Ваш новий домашній екран. Його налаштування відповідають Вашим особистим потребам.

🔸 BIG Phone - Простий у користуванні телефон. Контакти розміщені згідно груп. Наприклад: «мої контакти», «улюблені», «набрані номери», «додатки до контактів». Нижче перераховані останні виклики.

🔸 BIG SMS - Редактор повідомлень з великими шрифтами. Зручний і зрозумілий SMS мессенжер, що містить налаштування, розділ «нове повідомлення, список надісланих і прийнятих повідомлень а також контакти.

🔸 BIG Alarm - Найпростіший з можливих будильників. Дизайн додатку розроблений так, що людина з вадами зору, а також з проблемами опорно-рухового апарату може налаштувати його без особливих зусиль. Достатньо лише двох зручних, інтегрованих кнопок – режиму активації і інтегрованого керування для успішного управління додатком.
Приємного спілкування!


Немає коментарів:

Дописати коментар