23.04.22

ЮРІЙ ПРОКОПЕНКО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПАТРІОТИЧНО-ТВОРЧОГО МАРАФОНУ «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА».

 

          Напередодні світлого свята  Христового Воскресіння стала відома чудова новина, яка вже наповнила радістю і гордістю наші серця. Активіст ГО «Соціальна Інклюзія» Юрій Прокопенко став переможцем Всеукраїнського патріотично-творчого марафону «Все буде Україна».

В умовах війни, болю і страху не зникає у наших людей потяг до творчості. Кожен наближає перемогу , як вміє, оспівуючи любов до рідної землі, мужність і героїзм наших неймовірних воїнів, тугу і біль за сотнями втрачених життів.

Більше 1000 учасників продемонстрували свої таланти. Це були відео з театральними виставами, авторськими піснями та віршами, танцями, фото картин, різних виробів, аплікацій.

Ініціатор марафону – працівниця ВМ ЦБС Людмила Левицька. Організатори марафону: ГО «Культурний Всесвіт», БФ «Відкрита книга» та заклад культури «Вінницька міська централізована бібліотечна система». За підтримки департаменту культури Вінницької МТГ.

Особисто я вбачаю у перемозі Юри символ нашого непереможного народу, його бойовий дух і прагнення до свободи. Вітаємо тебе, друже. Пишаємось і радіємо разом із тобою.

1 коментар: