23.08.22

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ В НАДІЙНИХ РУКАХ

         

У наші буремні часи річниця незалежності України в кожному серці відгукується біллю. А ще непохитною надією на перемогу. У цій надії об’єднана вся країна,  кожен робить свій маленький внесок для її наближення. Як може протистоїть ворогу, зміцнюючи  суверенність. Із початком війни зменшились практичні можливості мало не кожного громадянина України. Проте вибір, бодай маленький, мають майже всі.  Насамперед кожен обирає свою позицію – бути автором своєї долі чи жертвою. Зміцнювати незалежність – як власну, так і всієї країни, чи бути пасивною жертвою, наляканою і безсилою.


Люди з інвалідністю активно долучаються до національногоспротиву ворожої навали. Зважаючи на особисті можливості і сили, вони роблять свій, маленький внесок для зміцнення незалежності країни. І навіть люди, які набули інвалідності внаслідок війни, не втратили своєї гідності, сили волі та прагнення приносити користь задля такої бажаної швидкої перемоги.


Вже традиційними стали благодійні ярмарки, де люди з інвалідністю, реалізовуючи товари власного виробництва, переказують кошти на підтримку ЗСУ. Своїми вчинками вони проявляють незламність духу. 


Але проявляти свою громадянську позицію, тим самим зміцнюючи незалежність України, можна по різному. Яскравим прикладом цьому є люди із громадської організації «Соціальна інклюзія».


Всі по-своєму відстоюють незалежність країни. Пишуть вірші і пісні, спілкуються у стрімах із росіянами, висвітлюючи реальний стан війни, роз’яснюючи біль українського народу та реальний стан подій.  Я пишаюся своїми друзями. І якщо в нас є такі люди, то незалежність України в надійних руках.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар