31.10.23

НАВЧАЛЬНІ КУРСИ, НА ЯКИХ ЛЮДИ З ІНВАЛІДНІСТЮ МОЖУТЬ БЕЗОПЛАТНО ОПАНУВАТИ ПРОФЕСІЮ АБО ОТРИМАТИ НОВІ НАВИЧКИ

                 

Найзручніший та найдоступніший спосіб отримати знання — це онлайн-освіта. Ми підібрали 5 можливостей, які будуть корисні для тих, хто хоче працювати і віддалено, і в офісі.
1.  Career Hub Pro: фриланс — це освітній курс від Career Hub для молоді з інвалідністю, де протягом 10 тижнів студенти навчатимуться на одному з обраних напрямків (копірайтинг, дизайн або відеомонтаж). Курс розкриє особливості роботи на фрилансі та допоможе реалізувати свої перші замовлення.
Навчальні заняття супроводжуються перекладом жестовою мовою та субтитрами, а матеріали — адаптовані до сприйняття людьми із порушеннями зору.
2️. Prometheus — платформа онлайн-освіти, яка пропонує навчання за популярними напрямками. Серед безкоштовних курсів є SMM: фундамент; основи проєктного менеджменту; вебпрограмування з Python та JavaScript CS50; основи Web UI розробки; початок роботи з ChatGPT.
Також на платформі є корисний курс, присвячений захисту прав людей з інвалідністю.
3️. The Campster — iнтерактивна платформа для навчання онлайн. На ній можна знайти безкоштовні онлайн-курси по вступу до програмування, копірайтингу, інтернет-маркетингу та англійській мові. Також на платформі можна ознайомитися з основами фрілансу та принципами створення резюме.
4️. Creative Practice. Освітня платформа — онлайн-платформа для освіти та кар’єри в креативних індустріях. Тут є курси з безкоштовними відеолекціями по основам дизайну, прискорений курс роботи з Webflow та основи UX-досліджень.
5️. Дія.Освіта — освітня платформа актуальних знань та навичок. На сайті є розділ «симулятор», у якому можна спробувати різні інструменти, які використовують професіонали, а також опанувати практичні навички. На симуляторі є багато напрямків, серед них датааналітик (вступ до Excel), менеджер в Google Ads, QA-тестувальник, спеціаліст клієнтської підтримки, таргетолог, PR-спеціаліст, SEO-спеціаліст.

Немає коментарів:

Дописати коментар