27.02.21

ОСВІТНІЙ СЕРІАЛ «ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ».

 


На онлайн платформі «ДІЯ» представлено новий інклюзивний освітній серіал «Цифрові технології для людей з інвалідністю».

Це комплексний серіал з практичними порадами, як цифрові технології можуть спростити та полегшити щоденне життя людям із різними типами інвалідності.

Перед нами повстає багато проблем і викликів. Цього на жаль не уникнути нікому. Але людям з інвалідністю долати складні ситуації важче. Для того, щоб зробити, на перший погляд просту річь, потрібні додаткові сили можливості. 

Із розвитком новітніх технологій значна частка щоденних справ і дій стає доступнішими. Здійснити свої мрії і прагнення стає більш реально. І навіть якщо не вдається реалізуватися у бажаному напрямку, завжди можна знайти альтернативний варіант.

Цифрові технології для людей з інвалідністю — це комплексний серіал з практичними порадами, як цифрові технології можуть спростити та полегшити щоденне життя людям із різними типами інвалідності.

Відучи серіалу - це люди з різними формами інвалідності. Кожен з них досягнув успіху і прагне поділитися ним з глядачами. 

Переглянувши запропоновані тематичні серії, можна дізнатися про інформаційні технології для особистісного розвитку, про спеціальні можливості або як вбудована функція допоможе людям з порушеннями зору і слуху. Отримати практичні поради щодо програм для озвучення друкованого тексту.  Ознайомитись із месенджерами та особливостями їхнього використання для людей з інвалідністю. Дізнатися про купівлю найпотрібніших товарів та послуг онлайн. Знайти корисну інформацію про дистанційну освіту для людей з інвалідністю.

Переглянути серіал можна, перейшовши за посиланням https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-for-persons-with-disabilities


Немає коментарів:

Дописати коментар