18.06.11

Internet Explorer 9 Beta

Internet Explorer 9 Beta - серйозний крок у розвитку браузера як для розробників, так і для користувачів. Він містить новий движок, що збільшує швидкість обробки запитів. додатково підтримує останні веб-стандарти, завдяки яким можна розробляти нові інтерактивні інтернет-рішення.
Інтернет - перш за все

З допомогою нового web-браузера користування сайтами стає зручнішим.
Елементи управління переходами між веб-сторінками браузера спрощено. Адресний рядок і поле пошуку поєднані в одну загальну стрічку, а кілька меню з попередніх версій браузера Internet Explorer об'єднані в одне спільне меню. У вікні браузера буде відображено лише те, що потрібно для перегляду зараз.

Спрощений і вдосконалений інтерфейс покращує якість сприйняття веб-сайтів. Вікно браузера не переобтяжене елементами управління, і для веб-сайтів відведено більше простору, ніж в інших браузерах. Характеристики кожного веб-сайту відображаються у всьому браузері, покращуючи сприйняття інформації.

Додано багато нових функцій, які будуть особливо корисні для осіб із обмеженою рухливістю - тих, хто використовує клавіатуру або пристрої, які взаємодіють із клавіатурою.
Користувачі можуть виділяти і копіювати текст до одного символу, тільки за допомогою клавіатури. При цьому можуть бути виділені і скопійовані і інші об'єкти, такі як таблиці та зображення.

Переміщення курсору на сторінці нагадує його поведінку в документі Word. Затиснувши кнопку Shift і натискаючи потрібні стрілки на клавіатурі, ви можете виділити потрібний текст. Включення і вимикання цього режиму проводиться натисненням клавіші F7. Режим може бути активований як для окремої вкладки, так і для всього вікна.

Багато користувачів використовують клавіатуру замість миші. Відтепер користувачі зможуть вибрати певне слово і викликати необхідний акселератор з допомогою клавіші контекстного меню, розташованої на клавіатурі біля правої кнопки Ctrl, не відриваючи рук від клавіатури.

Спрощено поширені завдання по копіюванню, навігації та вставці в один клік миші. Користувачі, які використовують у своїй роботі винятково клавіатуру, зможуть заощадити масу часу, натискаючи мінімум клавіш.

Web Slices - це, по суті, шматки сторінок, на які ви можете підписатися і стежити за оновленнями прямо в панелі вибраних посилань. Це означає, що замість того, щоб час від часу відкривати нову вкладку і переходити на цю сторінку, щоб побачити чи вона була оновлена, ви можете відвідувати сайти в звичайному режимі, поки не побачите в панелі вибраних посилань, що сторінка була востаннє оновлена. Це також допомагає зберегти багато часу і зусиль користувачам із слабким зором, які можуть користуватися тільки клавіатурою.

Враховані проблеми користувачів із вадами зору При масштабуванні використовуються елементи інтерфейсу з великою кількістю пікселів, що призводить до більш високої чіткості передачі інформації. Іноді розмір панелей меню і кнопок браузера досить великий, а вміст сайту - надто малий. Використовуючи адаптивний зум (об’єктив із змінною відстанню), вміст сторінок може здаватися більше. Збільшені всі елементи сторінки, але фактично перемальовано всю сторінку і так підігнано її вміст, щоб уникнути появи горизонтальних панелей прокручування. Це полегшує перегляд збільшених сторінок, так як вам потрібно перегортати сторінки тільки вгору і вниз, а не вправо і вліво..

Немає коментарів:

Дописати коментар