23.09.11

ВІДЕОКОНВЕРТОР XILISOFT VIDEO CONVERETER STANDART

Інколи виникає прикра ситуація, ви нарешті отримали фільм, який давно бажали подивитися, але він не запускається на комп'ютері чи DVD. А трапляється це тому,що Ваш відеопрогравач не відтворює файл даного формату. У таких випадках формат можна змінити з допомогою спеціальних програм. Такі програми називають відеоконверторами, а переформатування — конвертацією.

Сьогодні подібних програмних продуктів можна знайти чимало. Вони незамінні в роботі дизайнерів, менеджерів, а також простих любителів кіно і фотозйомки. З їх допомогою можна перетворити фото, яке зняте мобільним телефоном на високоякісне зображення, витягнути музику з відеофайлу, зібрати окремі відео в одну стрічку. Різноманітні за напрями і формою роботи конвертори розподіляються згідно функцій.

Xilisoft Video Convereter Standart — багатофункціональний конвертор, одна з програм нового покоління. Підтримує майже всі відеоформати. Програма не складна, вона розроблена для починаючих користувачів. Її можна перекачати з Інтернету, зокрема за допомогою торрент-обмінників.

Після запуску програмами, клацаємо на іконці додавання і відкриваємо потрібний файл. Налаштовуємо потрібне кодування кадру за допомогою меню “Profle”. Тут пропонується великий вибір відеоформатів, а також виділені формати для телефонів, тощо. 

При потребі у правому віконці можна відредагувати битрейт, кодек, частоту, рівень голосності для звуку; зум, якість для відео)

Вам потрібний фільм хорошої якості для перегляду на телевізорі за допомогою DVD- плеєра. В цьому випадку обираємо DV- файл в DVD (формат MPEG - 2, розширення VOB) і записуємо на DVD.

Вам потрібний фільм, записаний на CD- диск, тобто меншого розміру. Якість, звісно буде гірша, у нього буде формат MPEG — 4 (чи MP4). Більшість сучасних DVD- плеєрів відтворюють такі диски, якщо тільки ви не оберете при кодуванні фільму якийсь нестандартний кодек, який невідомий вашому плеєру.

Файли із відео кодаками AVI може відтворити майже кожний програвач. Вказуємо розмір кадру (краще ставити “автоматичний»), але можна обрати інший із запропонованих програмою розмірів. Також обираємо якість звуку (низьку, середню, високу)

Далі у нижньому меню обираємо куди зберегти файл і натискаємо кнопку «старт»

Також є можливість вибрати відповідний вигляд для вікна програми, прибрати непотрібні іконки. Можна визначити дії для додатка після закінчення кодування, наприклад, програма може сама вимкнутися після закінчення процесу або вимкнути і комп'ютер разом з цим. Окрім описаних властивостей, XVCS здатний конвертувати аудіо файли, формати для яких доступні в широкому спектрі. Так само програма може копіювати файли з диска, з якістю, яку встановить користувач. І ще одна відмінна функція: запис лише звукової доріжки з відео, просто додаємо кліп улюбленої групи, вибираємо кінцевий формат, наприклад, mp3, чекаємо декілька хвилин, і пісня тієї самої групи вже готова, жодних проблем, вона і «важить» менше і читається в будь-якому програвачі.

Немає коментарів:

Дописати коментар