10.08.12

МУЗИКА ЯК ШАНС


Вперше про музичне захоплення Святослава Очеретного я дізналася завдяки фестивалю творчості людей з особливими потребами «Повір у себе». Друзі розповідали , як гра на гітарі хлопця із важким ураженням пальців покорила їхні серця. Згодом ми познайомилися. Зовсім не часто в житті трапляється щаслива нагода зустріти справжнього друга, але мені пощастило. На Славіка дійсно можна покластися в усьому.

Після закінчення школи юнак вступив до вінницького соціально-економічного інституту відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», де він здобув спеціальність фізичного реабілітолога. Пошуки роботи привели його у центр «Промінь», де він допомагає своїм юним підопічним долати рухові бар’єри.

Та коли в Святослава з’являється вільна хвилина, він намагається присвятити її своєму найбільшому захопленню – грі на гітарі. У цьому прагненні його завжди підтримує дружина Алла. Звичайно кожна справа починається із вивчення всіх її деталей. І тому Святослав не жалкує часу на вдосконалення виконання музики.

Та, як кажуть «один в полі не воїн». Мріє він про гурт цілеспрямованих, закоханих у свою справу людей.. Адже разом  легше пройти попри всі труднощі і досягнути бажаного результату.

Створити колектив талановитих, наполегливих музикантів цілком реально. І навіть якщо він не підкорить високих державних сцен, але буде мати своїх вірних слухачів, які завжди будуть раді їхнім новим виступам. А тим , хто побачить виступ групи вперше, отримає приклад старанності, надії і непоборної сили духу.

Якщо склалася так, що Ви маєте хворобу, але не можете  жити без музики, якщо руки самі тягнуться  до гітари, або іншого інструменту – не вагайтеся, зв’яжіться зі Святославом. Свій шанс треба використати, а далі – як Бог дасть
.
Координати: м. Вінниця скайп: Svytoslav Ocheretnyi пошта: Ocheretna@mail.ru


Немає коментарів:

Дописати коментар