23.01.13

НОВІ ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСИ.


У Інтерннет-просторі виникає все більше нових цікавих ресурсів, які містять корисну інформацію для людей з особливими потребами. Розглянемо декілька з них.

http://www.vinnitsa.vin.slando.ua – винницький інтернет-магазин. На сторінці «Красота – здоров’я» є посилання «Товари для інвалідів». Здебільшого пропонуються інвалідні візки. А ще костилі, ходунки, ліфт для інвалідів, тощо.

Пошукова система http://www.meta.ua  також має  спеціальну сторінку новин із міткою «Інваліди».  На реальних історіях показані шляхи вирішенні багатьох  питань нашого життя.  Представлені цікаві актуальні новини. Описані варіанти професійної і підприємницької  діяльності для людей з особливими потребами. Подані анонси важливих подій.

Цікавим є сайт  «Барьеров нет» http://barierov.nehttp://barierov.net  де представлені місця, куди можна потрапити з інвалідним або дитячим візком. Також представлені і недоступні об’єкти. В основному це міста Росії, але також є і українські великі міста.  Сайт відкритий для оновлення, кожен може долучитися до того, аби якомога більше міст було нанесено на карту.  Пройшовши процес реєстрації, можна відмітити архітектурно доступні місця свого міста.

1 коментар: