25.07.15

III ВСЕУКРАЇНСЬКІ ІНТЕГРОВАНІ СПОРТИВНО-ТУРИСТИЧНІ ЗМАГАННЯ «ПОДІЛЬСЬКИЙ ЗЛІТ».

11-12 липня 2015 року в селі Сокілець Немирівського району Вінницької області відбулись III Всеукраїнські інтегровані спортивно-туристичні змагання «Подільський Зліт».

Організатори заходу: Вінницька обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» та Вінницький туристсько-спортивний союз.
Партнери заходу: БО «Тепло душі», спортивна мережа «МАКСИМУС», ТМ "Подільс
ька", ТМ «Солодка мрія», ТОВ Фірма «Ремаса», магазин «Кабанчик».


III Всеукраїнські інтегровані спортивно-туристичні змагання «Подільський Зліт» зібрали близько 70 чоловік різного віку. В дружному колі впродовж двох днів учасники Зльоту відпочивали, брали участь у різноманітних цікавих спортивних конкурсах та куховарили у польових умовах.

«Завдяки подібним заходам ми хочемо наблизити суспільство до людей з обмеженими фізичними можливостями, і в той же час таких людей адаптувати в соціумі, щоб вони не почували себе лишніми, а навпаки намагались реалізовувати свої таланти, вміння, бути активними громадянами. Під час Зльоту були проведені веселі спортивні конкурси – це і перетягування канату, і ходьба по тросу і багато-багато інших. Загалом, всі учасники змагань активно брали участь у всіх конкурсах. Думаю, що за ці декілька днів ми не лише відпочили від постійної метушні, клопотів міста, а і насолодились гарною природою, чистим повітрям, набрались енергії та сил», - зазначив Сергій Рибак, організатор Зльоту, заступник голови ВОО ВОІ (СОІУ), заступник голови міської організації «Європейська партія України».

Крім того, від постійного спонсора, директора спортивної мережі «Максимус»
, голови Вінницької обласної організації «Європейська партія України» Бориса Максимчука троє найактивніших учасників спортивних змагань отримали грошові сертифікати в спортивний магазин «Максимус».


За словами Бориса Максимчука задля кращої реабілітації та соціалізації людей з особливими потребами важливо проводити  різноманітні заходи, конкурси, спортивні змагання, щоб вони могли спілкуватись з абсолютно різними людьми, а не лише в своєму вузькому колі.

Немає коментарів:

Дописати коментар