13.02.16

КОХАННЯ БІЛЬШЕ ЗА ХВОРОБУ


Як відомо, співачка Діана Гурцька від народження не бачить. Маючи сильний і цілеспрямований характер, вона навчалась у спеціальній школі-інтернаті, а також у загальноосвітній музичній школі. Долаючи, недовіру, сумніви і підозри, вона виграла вокальні конкурси і стала відомою естрадною співачкою.

Діана завжди із недовірою ставилась до особливої уваги чоловіків. Так само було і з Петром  Кучеренко. Співачка остерігалася серйозних відносин із ним.  Та романтичне ставлення, підтримка, а головне кохання змусили повірити Діану у щирість Петра. Він завжди був поруч. До того ж їхні побачення були такими, що вона зрозуміла: почуття його справжні.

Поповзли одразу плітки. Преса не гаяла часу мовляв: Петро із Діаною заради піару. Та це більше заважало молодому юристу ніж допомагало.   


Весілля було романтичне, сповнене особливої, ніжної атмосфери. А дитину довелося чекати довго. І зараз подружжя тішиться чудовим сином Костянтином.  


Тейлор Моррис був вибухотехніком американської армії. Провадивши свою групу, він наступив на саморобну міну. Вибух позбавив його рук і ніг. Навіть у ту страшну мить Тейлор  намагався врятувати життя лікарям, які поспішали до нього. Він боявся повторного вибуху
.
Напівживого Тейлора привезли до Америки. Він одразу потрапив до військової лікарні. Туди ж приїхала його дівчина Даніель Келлі. Вона не відходила від коханого.  Допомагала йому у всьому. Годувала, мила, носила на руках. Фізичні вправи Моррис робив з її допомогою.  
  
Її не лякали труднощі. Здавалось, що не існує такої праці, на яку вона не здатна. Тендітні плечі виносили непідйомний тягар. Заради коханого вона була готова на все.

Зараз Тейлор живе повним життям. Зустріється із друзями, їздить на фестивалі,  бере участь у дні ветеранів біля білого будинку. Даніель допомогла йому підібрати протези так, щоб він був такого зросту, як і раніше.


Іван Ганзера народився у селі Калинове Борівського району. З дитинства хлопець мав проблеми із зором. Це сталося в наслідок родової травми. Та це не стало на заваді його найбільшому захопленню – музиці. Він відвідував музичну школу за класом акордеону. Любив брати участь у  різноманітних конкурсах не лише як акордеоніст, а й як співак. Він став переможцем першого сезону конкурсу «Голос Країни».


Ольга і Іван познайомилися кілька років тому. Між ними одразу зав'язалися теплі стосунки. І вже за кілька місяців пара почала жити разом. Нині закохані офіційно не одружені. Але Іван запевняє, що незабаром цей недолік буде виправлено. Нещодавно в них народилася донечка. Софійка (за матеріалами сайту http://m1.tv/news/4582-druzhina-ivana-ganzeri-narodila-divchinku )

Немає коментарів:

Дописати коментар