22.05.18

ЦИРК МЕТЕЛИКІВ


Пропоную переглянути короткометражний фільм «Цирк метеликів» із Ніком Вуйчичем у головній ролі.

Події у фільмі відбуваються в самий розпал Великої Депресії в Америці, де люди не живуть, а скоріше виживають. Скрізь панує голод. В цей же час по країні кочує цирк, на чолі з його директором. Люди з радістю зустрічають цю трупу циркачів, адже в цей темний час лише вони можуть підняти настрій простому народу, якому здається, що біла смуга в їхньому житті ще не скоро настане.


Директор цього цирку одного разу потрапляє на ярмарок, де бачить інваліда, у якого немає кінцівок. Тут його просто експлуатують. Пожалівши бідолаху, директор вирішує забрати його до себе в цирк, де йому не доведеться так багато працювати, та й їжа у них завжди була. Але чи приймуть його інші циркачі, які розуміють, що в цей час зайвий рот нікому не потрібен? Вони прекрасно розуміють, в якій ситуації знаходиться ця людина і по-своєму  жаліють його.

Але життя акторів – це постійна боротьба, праця і досягнення. Цього вони чекають і від Віла – головного героя. Йому доведеться пройти крізь небезпеку, подолати свою недугу, зазирнути в обличчя самої смерті і стати гідним актором цирку Баттерфляй.

ДИВИТИСЯ ВСІМ!

Немає коментарів:

Дописати коментар