21.01.20

“АНГЕЛИ СЕРЕД НАС”: ВІННИЦЬКА ВОЛОНТЕРКА ВЗЯЛАСЬ ЗА ЗЙОМКИ ФІЛЬМУ

Відома вінницька волонтерка, організатор благодійних проєктів, власниця творчої студії People Produktion - Діана Мороз, запускає новий проєкт “Ангели серед нас”. Прем'єра стрічки відбудеться цього року. 


Волонтерською діяльністю Діана займається з 12 років. За цей час вона реалізувала дуже багато соціальних та благодійних заходів. Лише за минулий рік їй вдалось реалізувати з благодійних проєктів “Нескорені”, “Діти Доброї Волі” та “Крило Фенікса”. Завдяки цим проєктам було підтримано дітей-сиріт, матусь які виховують хворих дітей та діток з особливими потребами. Крім благодійності Діана активно займається соціальним напрямком. У Вінниці добре запам’ятались проєкти "Я і мама", "Добротворчість щасливих дітей", "Ангели завтрашнього дня",  "Таємна історія України устами дітей", "Містичність ночі Івана Купала"

 Незламна благодійниця лише за минулий рік здійснила 7 поїздок до Браїлівського будинку для літніх людей, 6 поїздок до Жмеринського Реабілітаційного Центру, 6 поїздок до Тульчинського дитячого будинку інвалідів.

Особливо мотиваційними та інформативними стали унікальні фільмування соціальних кліпів, за участю дітей сиріт, дітей з особливими потребами, дітей, чиї батьки були вбиті під час війни. Останній відео кліп Живи розлетівся фейсбуком за лічені дні.

В новому 2020 році, Діана готує новий проєкт "Ангели серед нас", направлений на підтримку дітей з особливими потребами. Це буде фільм про життя та мрії, про таланти та долання перешкод на своєму шляху. Його головною метою є зруйнування ряду стереотипів у суспільстві, донесення до свідомості людей головного меседжу — всі діти на землі мають право на власну мрію!

Діана Мороз яка особисто керує зйомками та сценарієм, розповіла нам  про цей проєкт більш детально:

 - Головна задача, це зйомки фільму про життя особливих дітей та демонстрація їх талантів, яка буде презентована на гала-вечорі. На гостей заходу чекатиме неймовірний аукціон, лотами якого будуть роботи хворих діток, з ангельською тематикою! На концерті виступатимуть дітки з особливими потребами з різних куточків України.Проєкт стартує через декілька днів, триватиме 1, 5 місяці.

Фінал проєкту очікується вже в березні. Ми будемо слідкувати за всіма новинами на знімальному майданчику й обов’язково розкажемо вам про його учасників

Немає коментарів:

Дописати коментар