05.02.20

ІНТЕГРОВАНИЙ ПРОЕКТ «ВЕЧІР ПАМ’ЯТІ СКРЯБІНА»,

Андрій Кузьменко (Кузьма Скрябін) – співак нової формації. Його пісні сповнені глибокого змісту, тем, що спонукають задуматись над сенсом життя, а також ніжної лірики. Понад усе він любив свободу, не боявся жити так, як серце підказує, визначати цілі і любити.

Сучасні вінницькі мрійники – виконавці з рок-гурту «Мій дотик» мають  подібну життєву позицію. Це – єдиний в Україні музичний колектив, який складається виключно із людей з інвалідністю.


Творчість гурту «Скрябін» дуже близька цим натхненним людям і тому кожного року 2 лютого вони виконують пісні автора, який так їх надихає. Кілька років поспіль у день пам’яті Кузьми вони просто збиралися біля  вінницької башти і співали.

Цього року до них приєдналися  : Громадська організація «Об’єднання осіб особливих потреб України" ,Вінницький Фан клуб Скрябіна,  УВП «УТОС», Вінницька обласна організація ВОІ «СОІУ», SYROP Marketing Agency , ГО «Інт»

Результатом такої співпраці став  Інтегрований проект «Вечір пам’яті Скрябіна», який реалізувався у Вінницькому обласному молодіжному центрі “Квадрат”.

Були підібрані дуже цікаві і зворушливі відео, де Андрій Кузьменко ділиться тим, що було надзвичайно важливим для нього. Насамперед це тема війни на сході. А ще наводились його найвеселіші і найважливіші цитати. Андрій був талановитим, чесним і надзвичайно дотепним.

А далі були його пісні.  Кузьму хвилювало багато різноманітних життєвих питань. Це відобразилось у його творчості. І тому, слухаючи  його пісні, важко залишатись байдужим. Вони надихають, беруть за душу, хвилюють.

Та й виконавці проявили всю свою майстерність і креатив. Окрім гурту «Мій дотик» пісні виконували Міріам Камара, Віктор Лисенко, Олександр Козак та інші.

Організатори заходу запропонували всім охочим взяти участь у вікторині та відповісти на питання про життя та діяльність Андрія Кузьменко.   

А на завершення відбувся розіграш призів. Власники щасливих квитків отримали зворушливі м’які іграшки на згадку про чудовий вечір.     

Немає коментарів:

Дописати коментар