15.04.22

ЧЛЕНАМ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «СОЦІАЛЬНА ІНКЛЮЗІЯ» БУЛО ПІДГОТОВЛЕНО І РОЗДАНО ПРОДОВОЛЬЧІ НАБОРИ

 Із початком повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави люди з інвалідністю переживають нелегкі часи. Зменшилась і без того їх невелика здатність до безперешкодного пересування. Окрім цього, помітно звузилось коло спілкування, а також матеріальний добробут.
Розуміючи це, небайдужі люди роблять усе можливе для того, щоб полегшити їхнє становище в умовах нових, несподіваних викликів.
За фінансової підтримки фінського фонду «Абіліс» членам громадської організації «Соціальна Інклюзія» було підготовлено і роздано продовольчі набори. Роботу із закупівлі продуктів, а також їх доставку взяли на себе небайдужі працівники Центру обслуговування людей з інвалідністю «INVA-INFORM», що діє на базі Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки. Активісти ретельно підібрали необхідні товари. Це крупи, макарони, рибні та м’ясні консерви, солодощі тощо.
Об’єднання наших зусиль – це один із багатьох прикладів співпраці благодійних фондів, державних установ і громадських організацій задля спільної перемоги і маленьких досягнень.

Немає коментарів:

Дописати коментар