20.08.24

РАЗОМ – МИ СИЛА! З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

 

За декілька днів Україна відзначатиме свої 33… символічно те що саме у найтяжчі часи наша країна вступила у вік Христа.

Наша теперішня боротьба за збереження незалежності нашої держави, нагадує боротьбу Ісуса в Гефсеманії.

Сьогодні, напередодні цього  визначального Дня  Незалежності подумалося про те, що кожен із нас, а особливо люди з інвалідністю боремося не тільки за свободу країни, але і за свою власну, за те щоб мати право та можливість жити гідно,  вносячи посильний вклад у життя країни.

07.08.24

 Центр обслуговування людей з інвалідністю «INVA-INFORM», що працює при відділі абонемента, організував зустріч з представниками ГО «Соціальна інклюзія» та благодійного фонду Людмили Станіславенко.

Зустріч була приємною та змістовною. Голова ГО Олена Введенська та Людмила Анатоліївна, яка займається волонтерською допомогою в Україні, обговорювали, як створити можливості для успіху та кращого життя для людей.

ГО «Соціальна інклюзія» – це молода громадська організація, яка єдина в регіоні орієнтована на розвиток проєктів, ініційованих людьми з важкими порушеннями мовлення. Ми та наші колеги ще не чули про щось подібне. До організації також належать люди з порушенням зору та іншими захворюваннями – обдаровані, ініціативні та оптимістичні. Всі вони прагнуть розвиватися, здійснювати свої мрії та досягати успіху. На жаль, сьогодні ці люди теж опинилися в скрутному становищі, хоча багато з них не звикли просити допомоги.

ВІДЕОСЮЖЕТ З ОЛЕКСІЄМ СКРИПАЧЕНКО

ІНТЕРВ'Ю ЮРІЯ ПРОКОПЕНКА БЛОГЕРУ ОЛЕКСІЮ СКРИПАЧЕНКО