12.08.11

INTERNET БЕЗ БАР'ЄРІВ

Вінничани вже знають, куди звертатися у тому випадку, коли вдома проблеми з інтернетом, а майстер буде не скоро. У основному корпусі ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва є Медіацентр, де надаються всі необхідні послуги. Але вони не безкоштовні. Звичайно, люди із особливими потребами користуються пільгами.
Та сьогодні у бібліотеції є можливість безкоштовного доступу до мережі INTERNET для всіх бажаючих. Ця інформаційна послуга надається у відділі літератури і інформації виробичого профілю. Тут також можна ознайомитись із новими виданнями з питань комп'ютерної техніки і програмного забезпечення, переглянути модні журнали, поринути у світ вишивки, орігамі, конструювання тощо. Будемо раді вам допомогти.

3 коментарі:

  1. А на якому поверсі розташований такий гарний зал? Скажіть, а де на першому поверсі у Вашій бібліотеці є центри з безкоштовним інтернетом? Дуже хочеться відвідати бібліотеку!

    ВідповістиВидалити
  2. Цей зал розташований на четвертому поверсі. Та для людей з особливими потребми в Медіацентрі на першому поверсі послуги (у тому числі INTERNET безкоштовні

    ВідповістиВидалити
  3. Яка вартість квитка? чи можна інвалідам безкоштовно? Чи є спеціально обладнане місце для людей з обмеженими особливостями?

    ВідповістиВидалити