17.09.12

ТРАВА, ЩО ПРОБИЛА АСФАЛЬТ


Московське товариство  Астрель у 2011 році видало автобіографічну книжку Тамари Черемнової «Трава, що пробила асфальт»

Історія життя людини, сила духу і волі, що не дозволили їй зламатися перед обставинами долі. Автобіографічна повість, яка не залишить байдужими читачів, а можливо підштовхне до більш рішучих змін у своєму житті. Адже будь-які неприємності можна пережити з гідністю, що і довела Тамара Черемнов. Хвороба, яка не залишає можливості вільного пересування, зрада батьків, жахи дитячого будинку і інтернату, і все це тільки частина життєвого шляху автора. Прочитавши книгу, озирніться, і побачите, скільки людей з діагнозом ДЦП. Саме постійний біль і брак простих життєвих радостей  змушують їх боротися за своє майбутнє в світі здорових людей. Повірте, Тамара Черемнова не просто написала автобіографію, вона описала реальність того, що може статися з людиною, яка повністю залежить від допомоги інших. Повноцінним членом суспільства  людину роблять не його фізичні здібності, а досягнення і вчинки. Сказати, що Тамара Черемнова досягла успіху, значить, нічого не сказати. Наполеглива робота над собою, для досягнення мрії, крізь постійні перешкоди, таке не під силу буває навіть здоровим людям. Завдяки таким, як Тамара Черемнова, багато людей знаходять віру в себе і свої сили, починають жити повноцінним життям, творити і радіти своїми результатами!


Навіщо читати таку важку книгу? Ні, вона зовсім не важка, вона реальна, а для людей, які не використовують своїх талантів через стереотипи, страхи чи недуги, ця книга - приклад того, що може зробити людина, якщо тільки захоче подолати життеві перешкоди.  Шанс змінити своє життя на краще є у кожного, питання тільки в тому, чи зрозуміє це людина, або так і залишиться заручником невдач.

1 коментар:

  1. Це справжнє диво! Навіть повністю здорові люди часом втрачають віру в себе, та коли бачиш людину з вадами, котра не падає духом і продовжує боротись з різними перешкодами в житті, така людина стає потужним стимулом для інших.

    ВідповістиВидалити