23.02.15

ВІННИЦЯ ЗІБРАЛА НАЙБІЛЬШЕ ГРОШЕЙ ДЛЯ ГЛУХИХ ДІТЕЙ

Наше місто вже третій рік поспіль є рекордсменом по збору благодійних коштів. Попередні роки акції “Серце до серця” збирали кошти на інсулінові помпи для дітей, хворих на цукровий діабет. В 2013 пройшла акція “Почуй світ”, метою якої був збір грошей діткам з вадами слуху на слухові апарати.

Напевно, гасло акції "Почуй світ" почули усі - акція проходила у кожному районі області, місті, селі.


Кошти надходили навіть із найвіддаленіших куточків, але найприємніше, що з кожним роком все більше стає небайдужих людей, які готові допомогти. Сміливо можна робити висновок, що така велика сума коштів, зібраних у Вінницькій області, це результат злагодженої та спільної роботи влади, волонтерів, громадських і благодійних організацій. Ось що виходить, коли об’єднуються зусилля!

І хоча благодійність зараз в моді, саме так, в моді - створюється чимало благодійних проектів та фондів для піару та інших цілей, результативними є лише ті, які показують результати своє діяльності і в змозі об’єднати навколо спільної мети небайдужі серця.


Можна багато говорити про благодійність і благодійні фонди, але я волонтерською діяльністю займаюсь уже вісім років і за цей час зрозуміла одне - українці дуже сердечні та відкриті, завжди готові поділитись останнім та допомогти, але якщо відчувають, що ця потреба є дійсно щирою, що їх не обманюють, і що їм за це вдячні.

Немає коментарів:

Дописати коментар