15.11.16

СТИЛУС ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Сенсорні гаджети стали невід’ємною частиною діяльності сучасної людини.  Це швидко, зручно і стильно. Але поки що не  для всіх.  Зокрема людям із спастичними захворюваннями користуватись сенсором важко.
Якщо повернутися до самого початку використання сенсорних приладів, побачимо, що для кращого керування ними використовували стилуси.  Це аксесуар, схожий на тонкий олівець, для зручного управління сенсорним інтерфейсом. Його використовують для точнішого попадання у потрібне вікно, при малюванні, а також він не забруднює екран.


Стилус від компанії Griffin створений спеціально для людей з інвалідністю. Він відрізняється
тим, що його тримають у роті. Прилад розроблений подібно до маски для пірнання. Це абсолютно безпечно, адже він виготовлений з нешкідливого матеріалу – бисфенолу.

Стилус є гнучким і максимально зручним. Не потрібно прикладати багато зусиль. Враховані розповсюджені дефекти, шо трапляються в людей з інвалідністю, зокрема спастичні.  Ергономічність і гнучкість стилуса дозволяє людині при маніпуляціях з екраном не напружувати м’язи шиї, а отже не втомлюватися. За необхідністю стилус MouthStic можна використовувати і для роботи зі звичайною клавіатурою. Він допомагає керувати пристроєм, не докладаючи особливих зусиль при натисканні..

Можна буде зігнути стилус в кінці для більш зручного натискання. Кожна людина індивідуально налаштовує найбільш оптимальний для нього кут.

Це ще один крок у світ безбар’єрності. 

Немає коментарів:

Дописати коментар