31.10.16

СВІЙ ПОГЛЯД

Юрій Прокопенко – член громадської організації «Гармонія», талановитий поет, автор збірок «Лист на ветке», «Напролом», співавтор та упорядник збірки «Захисник, повертайся живим».
Пропоную Вашій увазі його статтю. 

Сьогодні стало модним відзначати Хеловін на всіляких вечірках і тусовках. Але чи знають люди що саме вони святкують, і що запрошують у своє життя?


 «Хеловін (Хелоуїн, Хеллоуїн, Геловін; англ. Halloween, Hallowe’en) або Відьо́мська ніч — сучасне свято, яке походить від старовинного кельтського. Святкується в ніч на 1 листопада. Після прийняття християнства його святкували як «надвечір'я Дня всіх святих» — Вікіпедія.
Як цікаво. Читаймо далі.

«За язичницькими віруваннями західних європейців у ніч Хеловіну відчиняються двері у потойбічний світ, і духи померлих приходять на землю, щоб знайти собі відповідне тіло. А традиція виготовлення гарбузів-світильників пішла від кельтського звичаю створювати ліхтарі, які допомагають душам знайти шлях в чистилище» — Вікіпедія.

 Тобто це свято демонічних сил, а люди які його святкують запрошують в своє тіло різних нечистих духів, віддаючи цим самим контроль над своєю душею і життям. Навіть якщо людина не має духовного досвіду, то принаймні вона повинна мати здоровий глузд. Якщо ви у щось не вірите, то це не значить, що цього не існує. Звісно люди можуть потішатися, вважаючи Хеловін звичайною розвагою, але коли через певний час у їхньому житті стається горе, вони чомусь звинувачують Бога. Люди, які святкують Хеловін, самі відкривають двері прокляттям. Навіть не так, в духовному світі це ніби вийти на вулицю і вигукуючи запрошувати до себе хвороби, депресію, божевілля, нещасні випадки й при цьому несамовито радіти.


​Хочу запропонувати ваші увазі кілька фото, на яких зверху ще усміхнені люди з малюнками на тілі, а з низу ті у кого є таке насправді, але їм чомусь не весело…Або як ви думаєте, як складеться життя дитини, яке ще в утробі змушене впустити у своє життя демонічні сили.Також ті хто святкують Хеловін напевно забули як виглядають душевнохворі, одержимі нечистими духами люди. Це моторошне видовище. Іншими словами всі хто каже: «Гарного вам Хеловіна» бажають, щоб і вашому житті сталося таке саме горе. Тож думайте, аналізуйте, проводьте паралелі, робіть висновки.

Немає коментарів:

Дописати коментар