12.12.17

КРУГЛИЙ СТІЛ: «ПРАВО НА ЛЮБОВ: МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ СЕКСУАЛЬНИХ ПРАВ ОСІБ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ ПОРУШЕННЯМИ В УКРАЇНІ

12 грудня 2017 р. представники ВОУНБ ім .К.А. Тімірязєва взяли участь у проведені Круглого столу: «Право на любов: можливості для реалізації сексуальних прав осіб з інтелектуальними порушеннями в Україні», який відбувся у м. Вінниці, вул. Амосова 7, готель «Добродій».

Організаторами заходу виступили: Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» у співпраці з Всеукраїнською Г О «Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень» в рамках виконання спільного проекту  «Захист сексуальних та репродуктивних прав людей з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень» за підтримки Програмної ініціативи «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження». Місцеві партнери: Вінницька Г О «Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця», Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій».


Програма «Право на любов» має на меті  покращити компетентність батьків та законних представників в питаннях статевого виховання та репродуктивного здоров’я дітей та молоді з інтелектуальними порушеннями. Саме ця програма  стала переможцем конкурсу і отримала фінансову підтримку у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Немає коментарів:

Дописати коментар