29.07.21

ПРОЕКТ «РОДИНИ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ РАЗОМ ПРОТИ COVID-19»

 15 липня, у пресцентрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації відбулася прес-конференція, на якій було представлено діяльність проекту «Родини людей з інвалідністю разом проти COVID-19»  Його здійснює громадська організація «Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця».

Проєкт підтримує інститут громадського суспільства і фінансується за рахунок коштів обласного бюджету.

Головна мета проєкту – підтримка сімей, в яких виховуються особи з інвалідністю, через онлайн-інформування та просвітництво, а також сприяння розвитку самозарадності і опірності сімей, які опікуються людьми з інвалідністю. Це дозволить запобігти посиленню випадків дискримінації та насильства, сприяти розвитку самозарадності і опірності сімей, підвищуючи їх компетентність батьківства та адвокації.

Команда проєкту сподівається, що він сприятиме формуванню толерантного ставлення суспільства до проблем людей з інвалідністю, їх соціалізації, подоланню соціально-економічних наслідків пандемії, а також психологічній підтримці вразливих груп населення.


Немає коментарів:

Дописати коментар