26.07.24

ЦІКАВА ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ НОВОЇ БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «КАРІТАС ВІННИЦІ».

 

Нещодавно у Вінницькій універсальній науковій бібліотеці імені Отамановського відбулася цікава зустріч з представниками нової благодійної організації «Карітас Вінниці». Заступник директора бібліотеки, Галина Миколаївна Слотюк, запросила нас, членів громадської організації «Соціальна Інклюзія», на цей захід. Я, Олена Введенська, разом з моїми колегами прийшли, щоб дізнатися більше про діяльність нової організації та можливі шляхи співпраці.

Об'єднання зусиль є важливою передумовою якісніших, масштабніших, системніших та сталіших результатів.

Лідерки громадських організацій «Вектор прав людини» та «Соціальна Інклюзія» Валерія Рибак та Олена Введенська підписали угоду про співпрацю 1 липня 2024 року.

 

Третього липня Регіональному тренінговому центрі спільно з відділом Абонементу Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки пройшов значущий тренінг для відвідувачів центру "ІНВА ІНФО" та представників ГО "Соціальна інклюзія". Разом розглядали роботу Додатку "Дія", а також окремо акцентували увагу на платформі

Обговорили безбар'єрність, де учасники познайомилися з великим Гайдом для людей з інвалідністю, а також представили можливість освітньої платформи "Дія". Послуга, крок за кроком проаналізували рубрику Поради, які ефективні у будь-яких життєвих ситуаціях.

Дякуємо всім, хто прийняв участь у даному заході. Працюємо над тим, щоб забезпечити доступ до цифрових можливостей для всіх! Тренерка: керуючий сектором Регіонального тренінгового центру