26.07.24

ЦІКАВА ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ НОВОЇ БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «КАРІТАС ВІННИЦІ».

 

Нещодавно у Вінницькій універсальній науковій бібліотеці імені Отамановського відбулася цікава зустріч з представниками нової благодійної організації «Карітас Вінниці». Заступник директора бібліотеки, Галина Миколаївна Слотюк, запросила нас, членів громадської організації «Соціальна Інклюзія», на цей захід. Я, Олена Введенська, разом з моїми колегами прийшли, щоб дізнатися більше про діяльність нової організації та можливі шляхи співпраці.

На початку заходу представниця «Карітас Вінниці» детально розповіла

про свою діяльність. Виявилось, що у їхній команді працюють досвідчені фахівці, які надають широкий спектр послуг для різних категорій населення, включаючи підтримку людей з інвалідністю, допомогу сім'ям у складних життєвих обставинах, а також реалізацію програм соціальної інтеграції. Фасилітатор фонду, Юлія Соловйова, провела фокус-обговорення, під час якого ми мали змогу обмінятися думками та ідеями щодо покращення соціальної підтримки у нашому регіоні.

Мої співробітники та друзі допомогли мені представити нашу організацію «Соціальна Інклюзія». Ми розповіли про наші проєкти, спрямовані на створення рівних можливостей для всіх, незалежно від фізичних можливостей. Ми визначили напрями подальшої спільної діяльності з «Карітас Вінниці.

Ця зустріч стала важливим кроком на шляху до створення міцного партнерства, яке дозволить нам разом досягати більших успіхів у сфері соціальної інклюзії. Ми з нетерпінням очікуємо на реалізацію нових спільних ініціатив та впевнені, що наша співпраця принесе багато користі всій громаді.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар