26.07.24

Об'єднання зусиль є важливою передумовою якісніших, масштабніших, системніших та сталіших результатів.

Лідерки громадських організацій «Вектор прав людини» та «Соціальна Інклюзія» Валерія Рибак та Олена Введенська підписали угоду про співпрацю 1 липня 2024 року.

Метою цієї Угоди є консолідація зусиль Сторін, спрямованих на співпрацю щодо протидії будь-яких форм дискримінації в Україні та за її межами, гармонійного розвитку українського суспільства в дусі прав людини, поширення ідей інклюзії в Україні та за її межами, сприяння у посиленні правової обізнаності та спроможності громад, подолання наслідків російсько-української війни, зокрема у правових питаннях та здоров’я, підтримання психологічного та психічного здоров’я населення України на її території та за її межами.

Знайомство організацій відбулось на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, коли пані Олена Введенська, Голова правління ГО «Соціальна Інклюзія» звернулась на лінію допомоги потерпілим від подій війни ГО "Вектор прав людини" для отримання психологічної допомоги представникам(-цям) організації. Тоді було організовано дві групи психологічної допомоги, у яких професійні психологині підтримували учасників(-ць) понад два місяці для адаптації до нових складних реалій, які зруйнували звичне життя до цього, принесли багато горя і у яких заново треба було будувати своє життя.

Саме тому важливим аспектом співпраці громадських організацій «Вектор прав людини» та «Соціальна Інклюзія» буде підтримання психологічного та психічного здоров’я людей з інфалідністю та загалом населення України на її території та за її межами.

Ознайомитись з договором можна на нашому сайті у розділі "Документи Організації" за посиланням: https://hrvector.org/dokumenti-organizacziyi

Віримо, що разом зможемо зробити більше!

Немає коментарів:

Дописати коментар