15.11.11

НАЦІОНАЛЬНІЙ АСАМБЛЕЇ ІНВАЛІДІВ УКРАЇНИ 10 РОКІВ

КИЇВ, 10 листопада. Всеукраїнське громадсько-політичне об'єднання "Національна асамблея інвалідів України" святкує 10-річчя від дня заснування. "Ці 10 років показали, що може в українській незалежній державі громадська організація, люди, які не мають ніг, які не бачать, які пересуваються на візку, які не чують, але хочуть стати повноправними членами суспільства", - сказав на відкритті урочистостей з цієї нагоди голова Комітету Верховної Ради у справах пенсіонерів, інвалідів та ветеранів, голова Національної асамблеї інвалідів в Україні Валерій Сушкевич. Заступник міністра праці і соціальної політики В'ячеслав Коломієць зазначив, що за участю цієї організації були ініційовані та розроблені сотні нормативних актів, які стосувалися не тільки соціального захисту інвалідів, а й освіти, охорони здоров'я, науки тощо. У святкуванні взяли участь перший Президент України Леонід Кравчук, координатор системи ООН в Україні Олів'є Адам, представники Адміністрації Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів України, посольств США і Канади. /ЛЩ/




Діяльність асамблеї – це грандіозна кількість соціальних проектів для людей з особливими потребами, а саме:

 Программа «Участь НАІУ у формуванні та реалізації державної політики у сфері соціального захисту інвалідів»;
Програма "Створення в Україні безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об'єктів житлового та громадського призначення"

Програма "Сприяння розвитку громадського руху молоді з обмеженими фізичними можливостями в Україні"

Програма "Школа соціально-політичного лідерства для керівників та спеціалістів громадських організацій інвалідів членів НАІУ"

Програма "Через освіту до соціальної інтеграції"

Програма "Сприяння формуванню і розвитку національного руху жінок-інвалідів"

Програма "Інформаційне забезпечення діяльності громадських організацій інвалідів - членів НАІУ"


Тож бажаємо успіху і творчих злетів!

Немає коментарів:

Дописати коментар