01.03.12

ВЕСНА


Кажуть, минула зима була унікальною, від найтеплішої на початку до такої лютої в кінці. І хоча ще й досі ночі холодні, все ж відчутні поступові зміни. Природа у передчутті визволення з льодового полону. Зникає сліпуча білизна снігу. Все чіткіше вирізняються місця майбутніх проталин.  

Зима все-таки ставить свої обмеження. Принаймні мешканцям віддалених районів міста важче добиратися у центр. Та й недовга тривалість дня іноді навіює мінорний настрій.

Весняна нотка радості  все наполегливіще огортає наші серця. Із першою піснею танучих буруль відкривається ще одна весняна сторінка нашого життя. На підвіконні з’являються продовгуваті ящички із розсадою. Хочеться якомога скоріше розлучитися із важким зимовим одягом, чи хоча б замінити шапку на капюшон.

Саме навесні ми по особливому прагнемо змін.  У всьому, а насамперед у відношеннях. Простити один одного у останній день масленої. подивитись в очі, забувши про образи,– один із давніх звичаїв нашого народу. А далі протягом семи тижнів до Пасхи намагаємось зберегти мир у своєму серці.

Квіти, компліменти, добрі побажання незамінні у міжнародний жіночій день. Так приємно відчувати себе дорогою , а головне потрібною. Але це лише одна складова радості. Приємні відчуття потрібно дарувати кожного для. І зовсім не обов’язково говорити багато слів. Достатньо одного смайлика в скайпі. адістьППППППВяейй ауас

Немає коментарів:

Дописати коментар