31.01.14

ВСЕУКРАЇНСЬКА ІНФОРМАЦІЙНА ГАЗЕТА «МАЙСТЕР-КЛАС»


Всеукраїнська інформаційна газета «Майстер-клас» видається Хортицьким національним навчально-реабілітаційним багатопрофільним центром. Назва цілком відповідає професійному рівню видання.

У випусках газети публікуються новини, події, факти про досягнення  техніки,науки, медицини тощо. Подається інформація про реабілітаційні центри, які мають стаж і досвід діяльності в Україні, а також нові заклади.


Читачі завжди обізнані із новинами у галузі законодавства і соціуму. У рубриці «Теорія, практика, пошук» наведені унікальні способи фізичної реабілітації,  спортивних ігор, хореографії. Є репортажі зі спартакіад, конкурсів, змагань. Про корисні властивості здорової їжі,унікальні рецепти національних страв, гігієну харчування розповідає рубрика «Практичні поради». Жіночу половину читачів звичайно ж цікавить рубрика про красу.

Але найпопулярнішою залишається рубрика «Особистість». Інтеграція людей з особливими потребами у суспільство – це задача, яка насамперед повстає перед конкретною особою і її сім’єю. Можна належати до багатьох громадських організацій, мати чудові тренажери і навіть закінчити вузи, та все ж залишатися замкненим у собі. Немало людей із важкими захворюваннями досягають кращих результатів ніж їх друзі по хворобі, чий стан набагато ліпший. На сторінках газети вони діляться своїми рецептами успіху.

У класичному українському стилі подаються сучасні досягнення, шляхи подолання труднощів, приклади віри в себе. Герої статей – відомі і  звичайні люди з інвалідністю. Газета переконливо доводить, що люди з вадами здоров'я здатні не лише на влаштування власної долі, а й можуть стати культурними, духовними та політичними лідерами держави, рівноправними громадянами. Своїм життям вони показують яскравий майстер-клас .
Основною категорією читачів є люди з інвалідністю. Саме з думкою про них видання і будо започатковане. Та немало корисного почерпнуть  для себе батьки дітей-інвалідів, вихователі, соціальні працівники і всі небайдужі люди.

Немає коментарів:

Дописати коментар