29.11.14

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ПАРОСТОК» ВІДСВЯТКУВАЛА СВОЄ 15-РІЧЧЯ

Громадська організація «Паросток» відсвяткувала своє 15-річчя. Урочистий вечір відбувся 28 листопада у концертному залі обласної філармонії «Плеяда».

 Голова правління організації Ірина Саранча подякувала всім, хто на протязі 15-ти років вірив, підтримував і допомагав організації. Насамперед це члени правління. Для успішного розвитку організації необхідна постійна робота команди. Тож саме завдяки наполегливій, невтомній праці, а також неординарним ідеям «Паросток» створює нові, цікаві проекти, допомагаючи не тільки своїм членам, а й іншим громадянам, що потребують підтримки. 


Святкування визначної дати стало зустріччю друзів. Це
насамперед члени організації, а також небайдужі люди, що допомагають у реалізації ідей і задумів, що покликані втілити мрії, сприяти у вирішенні конкретних питань, долати бар’єри. 

Прийшли привітати ГО "Паросток" Наталя Солейко, заступник голови Вінницької облради, Роман Штогрин, директор Вінницького центру реабілітації інвалідів "Поділля", Людмила Станіславенко, голова ГО «Рада Вінниччини», Борис Максимчук, директор спортивного клубу/магазину "Максимус" та багато-багато інших громадських діячів, спонсорів, які протягом всього часу підтримують ГО "Паросток. 

Своїми виступами порадували всіх присутніх вінницькі виконавці Впродовж вечора для гостей свята співали Олександр Войтко, вінницький шансоньє Тимур Ільчук, Гурт «Каяс» та інші, танцювали учасники колективу «Грація». 

Кожен гість, який виходив на сцену, був захоплений діяльністю організації, мужністю і працелюбством голови правління, цілеспрямованістю команди, відкритістю і наполегливістю всіх членів. За 15 років вони змогли збереaгти той запал досягати кращого життя, який спонукав їх об’єднатися. Багато з них створили свої сім’ї, закінчили навчальні заклади, стали кваліфікованими спеціалістами. Кожна зустріч із представниками «Паростка» залишає у серці найкращі почуття. 

 На закінчення вечора відбувся святковий фуршет. Піднесений настрій панував на всіх обличчях. Адже це – свято успіху. Свято особистих перемог і звершень.

Немає коментарів:

Дописати коментар