05.01.16

МОЇ УЛЮБЛЕНІ РІЗДВ’ЯНІ ФІЛЬМИ

Різдвяна історія
Дуже давно в Лапландії у хлопчика на ім’я Ніколас трагічно гинуть батьки. Жителі села вирішують взяти його на своє піклування. У кожній родині про нього піклуються протягом року. На кожне Різдво його бере до себе нова родина. У подяку Ніколас перед відходом дарує дітям прощальні подарунки – саморобні іграшки. Після голодного року жителі змушені віддати хлопчика на виховання у віддалений хутір, де йому доводиться жити і працювати у старого дратівливого теслі Joulutarina (2007) BDRip [uk] Жанр: фентезі, казка, драма, сімейний Країна: Фінляндія


Відпочинок за обміном
Недовірлива дівчина Айріс, що працює журналісткою, більше трьох років закохана в співробітника Джаспера, який працює з нею в редакції. Коханий не відповідає їй взаємністю, до того ж збирається одружуватися на іншій! Убита горем дама вирішується на странноватую авантюру - помінятися будинками з зовсім незнайомою людиною, щоб розрядити обстановку і відпочити від проблем. Все почалося зі знайомства в інтернеті. Там Айріс знайшла ревниву особу Аманду, яка теж мріє про зміну обстановки. Домовившись про все Айріс вирушає у величезний американський котедж, а Аманда - в невеликий британський будиночок.
 The Holiday (2006) мелодрама, комедія Країна: США

 Сім'янин
13 років тому Джек Кемпбелл волів кар'єру особистому житті: він попрощався зі своєю дівчиною на ім'я Кейт і відправився в Лондон. Тепер Джек - успішний бізнесмен і директор великої компанії, для якого немає нічого важливішого роботи, і навіть у переддень Різдва він вимагає від своїх підлеглих повної віддачі і не хоче відпускати їх додому. Йому належить велика угода, так що компанії не до свят.
У цей же час йому приходить записка від Кейт, але Джек не хоче дзвонити їй, оскільки побоюється ностальгії і не хоче сам себе засмучувати. Повертаючись додому пізно ввечері, він виявляється в невеликому магазинчику, і в результаті ряду подій виявляє, що його життя круто змінилася. Він давно одружений на Кейт, у нього двоє дітей і собака, а посаду директора займає людина, з яким Джек напередодні зіткнувся в магазинчику. Тепер герой жадає повернути собі колишнє життя, але з часом розуміє, що вдруге втрачати Кейт і відмовлятися від щастя з нею він теж не хоче.

The Family Man (2000) Драма, Мелодрама, Комедія США

Немає коментарів:

Дописати коментар