29.09.16

НІК ВУЙЧИЧ В УКРАЇНІ


25 вересня до України завітав легендарний Нік Вуйчич. Його ім’я відомо всьому світу. Він народився без рук і ніг. У його житті було все: безумовна любов батьків і їх же несприйняття,  майже повне обмеження і фантастичні перемоги, відкинутість і світова популярність, кризи і злети.

Його виступ проходив у Палаці Спорту. Приємно дивували ціни на квитки - лише 50 гривен. Готуючись до його виступу, організатори подбали про пандус. Отже відтепер ще одне популярне  місце у центрі Київа - безбр’єрне.
\

 Маючи життя, сповнене проблем, Нік не втратив надію. Він говорив, що життя може стати щасливим зі всіма обмеженнями і може бути нестерпним навіть із колосальними можливостями. Оновлення мислення, а також щира віра творять дива. Надія – це та рушійна сила, яка здатна оновити будь-яку людину.

Нік надихав своїх слухачів, говорив, що кожна людина народилась для чогось особливого, того, що дано здійснити тільки їй. І тоді кожен здатен на великі діла. Варто тільки піти за тихим покликом, що лунає у нашому серці. Це і є та любов, яку виявляє до нас Господь.

Такі слова почув Нік у дитинстві. Тоді він навіть не уявляв, що доброго може бути у його житті. Він шукав розради всюди. У родині його любили. Та у середовищі однолітків натикався тільки на невдачі і байдужість. Його життя змінилося, коли він зрозумів, що його хвороба – це не помилка і не вирок. У своєму стані він здатен зробити набагато більше, ніж здається. Нік не чекав на диво. Він сам став дивом для інших.

Нік Вуйчич за  16 років проповідував майже в кожному куточку світу. Ним надихались мільйони. Щороку по 10 місяців він подорожує та має більше 250 виступів на стадіонах. Сьогодні Нік просить поставити собі два питання: «…Хто ти? І чого ти хочеш?…».   


Послухати його в несесійний тиждень у Раді зібралася півсотні людей. Обговорювали гарячі теми - війну на Донбасі і майбутнє нашої країни. Коли хтось із слухачів заявив, що Україна не стане на коліна перед ворогом, тільки перед Богом, Вуйчич закликав: "Гаразд! Давайте станемо перед Богом на коліна прямо зараз і будемо молитися за Україну!" Депутати дослухалися до заклику.
Були використані дані сайту «Радіо Марія» і depo.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар