05.04.17

МІЖНАРОДНИЙ ПІСЕННИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС «ЗОЛОТИЙ ПТАХ» ДЛЯ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ

Після проведення двох конкурсів  зацікавленість фестивалем «Золотий птах» підвищилась. Концерти, що проводяться в рамках фестивалю, набули значної популярності не тільки у Вінниці, Україні,  а й далеко за її межами. Фестиваль став справжнім святом музичного мистецтва, на якому демонструється багатство не тільки вітчизняної, а й світової музичної культури. Захід вирізняє бездоганна якість організації, професіоналізм і майстерність виконавців. Організаційний комітет почав отримувати заявки на участь у Фестивалі  з інших країн.

27 травня 2016р. у консульстві Республіки Польщі у м. Вінниця було підписано договір «Про співпрацю в галузі культури і музичної освіти, а також обмін молоддю з обмеженими можливостями» між директором Фонду Ініціатив «PRO OMNIBUS» Мирославом Саторою м.Чехочинек (Польща) та Головою ГО «Центр–Культурна стратегія XXІ століття» – Людмилою Бушинською (м. Вінниця), що і вивело Фестиваль на новий рівень і додало йому статус міжнародного.


Леді держави - Марина Порошенко, яка опікується дітьми з обмеженими можливостями, а саме інклюзивною освітою в Україні.

Шановні добродії! Запрошуємо Вас приєднатися до благодійної акції! Нехай Ваш невеликий внесок стане частиною великого добра і запорукою щасливого майбутнього наших дітей.
 6-8 квітня 2017 року в м. Вінниці пройде І Міжнародний пісенний Фестиваль-конкурс «Золотий птах» для дітей та молоді з обмеженими можливостями. Журі визначилось з фіналістами і Другий етап відбіркового туру відбудеться 7 квітня 2017 року шляхом проведення «живого» концерту в Вінницькі дитячій музичній школі №1 о 10.00.   Фінальний тур (Гала - концерт та нагородження) відбудеться 8 квітня 2017 року о 16.00 у Вінницькому обласному українському академічному музично-драматичному театрі імені М.К.Садовського.   Запрошуємо усіх вінничан і гостей нашого міста на безкоштовний святковий Гала-концерт!


Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Kult-podii/mizhnarodniy-pisenniy-festival-konkurs-zolotiy-ptah-dlya-ditey-ta-molo-10598809.html

Немає коментарів:

Дописати коментар