15.11.18

ЗАЧІСКА БЕЗ БАР’ЄРІВ


Зачіска -  це візитна картка будь-якої жінки. Вона підкреслює особистість, говорить про смаки, створює образ.

На жаль самостійно зробити зачіску, яка до смаку, не завжди вдається. Для людей із ураженням рук це досить велика проблема. Але є декілька способів, що спрощують цей процес і дозволяють залишатися гарними. Розглянемо декілька з них – від простого хвоста до романтичної завивки.

Найпростіша зачіска – хвіст, але зі спастикою чи однією рукою зробити і його досить складно. Наведу декілька нескладних способів. Перший піддійте більше особам, у яких працює лише одна рука. Для цього із стрічки потрібно створити петлю, розміром з голову, один кінець намотати на руку, а потім потягнути за другий кінець і зафіксувати хвіст. Стрічку обмотати навколо хвоста, а кінці сховати під вузлом.

Другий спосіб для людей із ураженням обох рук. Тут потрібно зробити петлю зі стрічки, продіти крізь голову. Зачесати волосся назад і перетягнути стрічку до верху, щоб вона мала вигляд пов’язки для волосся. Сядьте і один кінець протягніть в петлю, а інший міцно затисніть між ногами. Повільно підіймаючись, затягніть вузол на волоссі.  Стрічку обмотати навколо хвоста, а кінці сховати під вузлом.


Мені особисто подобаються зачіски «Мальвіни». Та зробити їх з допомогою заколки «крабік»
досить важко. Піддіти все волосся не завжди вдається. Воно розпадається в різні сторони. Та якщо зібраний пучок трохи перекрутити, вийде тугий вузол. Закріпити його заколкою неважко. 

Так, як моє волосся пряме і доволі тонке, доводиться часто підкручувати і створювати об’єм. Зараз для цього є не мало спеціальних гаджитів. Я обрала фен-щітку Philips Create Styles With Care. Це, можна сказати, унікальний набір для не складного створення зачісок.

 Ця проста в користуванні фен-щітка поєднує в собі щітку для укладки волосся та плойку для завивки. Є набір різноманітних насадок, які прилаштовуються безпосередньо на фен. Я користуюся круглим гребінцем. Основна перевага в тому, що не потрібно тримати однією рукою розчіску, намотуючи на неї волосся, а другою фен. Проблеми із затяганням волосся на щітку нема. Залишається лише пружний локон.


Китай, як завжди приємно дивує корисними винаходами. Pro LCD це диво-плойка. Виглядає вона теж досить не звично – сама плойка наче у футлярі, що відкривається із допомогою ручок.  Для того, щоб накрутити локони, достатньо просто вставити пасмо у внутрішню частину плойки. Можна регулювати час накручування і температуру нагрівання.    

На youtube.- каналі від користувача можна знайти багато цікавих варіантів зачісок. Від себе ж додам - хвороба рідко може перешкодити красі і охайності. Головне не опускати рук.

1 коментар:

  1. Дякую, дуже корисна стаття. Тільки в першій частині ідеться не про стрічку, а про резинку. Петля створюється з використанням фіксатора з кнопочкою, які часто зустрічаються на куртках, рюкзаках тощо. Сама використовую цю "краватку для волосся" при зав'язуванні хвоста. Просто незамінна річ!

    ВідповістиВидалити