26.11.18

ПРОЕКТ «РІВНОДОСТУПНІСТЬ. ЖИТИ ГІДНО ВСУПЕРЕЧ ДОЛІ»

Національна Асамблея людей з інвалідністю України у партнерстві з Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницькою ОДА та Вінницькою громадською організацією «Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «Відкриті серця», за сприяння Посольства Швеції в Україні та Шведського Інституту реалізують в Україні міжнародний проект «РівноДоступність. Жити гідно всупереч долі». Ця фотовиставка вже побувала в понад 30 країнах світу. Розповідає історії 26 осіб – чоловіків, жінок і дітей зі Швеції та України, які, спираючись на право жити гідно, знайшли свій шлях у житті. Серед українських героїв двоє вінничан.


Запрошуємо відвідати експозицію виставки, що триватиме з 8 по 28 листопада 2018 року у  приміщенні Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації (м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7 (1 поверх, Адміністративна будівля «Книжка»).

Також в рамках проекту передбачається проведення у місті Вінниця:

28 листопада 2018 року (14:00-16:00 год.) - Круглий стіл на тему «Доступність та універсальний дизайн».

28 листопада  2018 року (16:30-17:30 год.) –  майстер - класу з жестової мови. Майстер-клас з української жестової мови проведе Ігор Бондаренко – перекладач жестової мови вищої категорії, офіційний представник Всесвітньої асоціації перекладачів жестової мови (WASLI) в країнах Східної Європи та Середньої Азії.  Протягом двогодинного заняття учасники дізнаються про ази вивчення жестової мови, етичні моменти спілкування з глухими людьми, переглянуть мотиваційні відеоролики та тематичну презентацію.

Місце проведення заходів:  приміщення HUB Місто змістів (м. Вінниця, вул. Пушкіна, 11).

Запрошуємо представників вашої організації взяти участь у зазначених заходах!

З питань реєстрації для участі в роботі круглого столу або майстер-класу, звертайтесь за тел.: +38(093)9173500, +38 (066)2921439  або на електронну адресу: o.m.zhurbenko@gmail.com.

Немає коментарів:

Дописати коментар