15.11.18

ІНКЛЮЗИВНА ВИСТАВА «INCLUSION IN HARMONY»


Інвалідність завжди не передбачувана. Вона чорною хмарою навалюється на людину, розділяючи життя на «до і після. Історія хвороби у кожної людини своя. І вправлятись з нею доводиться щодня – без відпочинку.

Хто може краще розповісти про переживання хворої людини? Передати всі страждання і радощі, злети і падіння, безвихідь і надію? Тільки той, хто сам це пережив. Але при цьому не нарікати і не бути жалюгідним. Бути просто людиною, що долає життєві труднощі.

Про віру у життя, кохання, підтримку і Гармонію у душі та серці буде розповідатися у інклюзивній виставі «Inclusion in harmony». У ньому задіяні професійні актори, танцюристи та вінничани на візках.

Сюжетно постановка поділена на три історії: перша розповідає про вроджені вади здоров’я, її героями є молоді батьки, які чекають на народження дитини; друга присвячена українським військовим, котрі  отримали інвалідність внаслідок бойових дій на Донбасі; третя – продемонструє, як життєві обставини можуть «посадити» людину в інвалідний візок. Організатором проекту є громадська організація «Розвиток. Розвиток». Її керівниця Ірина Борзова.


Вистава відбудеться 18 листопада у Вінниці у обласному муз-драм театрі ім. Садовського і у Києві 27 листопада в Українському домі.

Вхід на виставу вільний.

Запрошення можна отримати: в касі театру ім.М.Садовського (м.Вінниця, вул.Театральна,13); Українському домі (м. Київ, вул.Хрещатик,2); реабілітаційному центрі «Гармонія» (м. Вінниця, вул.Винниченка,5) або замовити за номером телефону 067-765-50-25.

Немає коментарів:

Дописати коментар