25.10.12

ЗРУЧНИЙ СПОСІБ РОБОТИ ІЗ ФОТОГРАФІЯМИ


Інтернет – фото редактор http://www.picmonkey.com – вдале рішення для роботи із зображенням. Від широко відомого фотошопу він відрізняється зручністю і простотою. І хоча сайт повністю англомовний, зорієнтуватися тут не складно. Всі функції забезпечені добре підібраними картинками пояснень, і навіть не зовсім розуміючи як перевести назву інструменту, можна здогадатися, як він діє.

Після загрузки фотографії (edit a photo) перед користувачем відкривається багатофункціональне  меню. Користувачеві запропоновано ряд базових  інструментів. Можна обрізати фото, повернути, додавати контрастності, змінити колір (зробити фото більш насиченим чи взагалі чорно-білим), змінити розмір, тощо. Кожний ефект має свої опції для точної настройки.


У редакторі передбачено багато інструментів для роботи з портретами. Від Очисника шкіри до надання йому гламурного виду "глянцевих журналів", попутно включаючи інструменти для: ретушування, видалення червоних очей, згладжування зморшок, збільшення чіткості, корекції кольору і багато чого ще, для додання портрету бездоганного виду і бажаної привабливості.


Також для оформлення композиції ефектів програмою запропоновані різноманітні варіанти фону  для фотографій.  Можна зробити різними шрифтами, а також додати малюнок з архіву програми чи вставити будь-який інший. Довершеного вигляду фото надасть рамка    Для любителів графіки редактор пропонує цікаві варіанти заливки.

Редактор пропонує ще одну цікаву можливість – створення колажів. Колаж – це сучасний варіант ефектної фото сесії. Для його створення не потрібно особливих вмінь і навичок  Подані цікаві форми  розташування фотографій,  кольори основного фону,  розміри зображень.

Редагування фотографій з допомогою сайту –  це легкий старт для початківців і спосіб зекономити час  для досвідчених дизайнерів.

Немає коментарів:

Дописати коментар