05.12.12

РУКАМИ СТВОРЕНА КРАСА 2012



"Руками створена краса 2012» – під такою назвою відбулось відкриття виставки авторських робіт майстрів з обмеженими фізичними можливостями у сфері  народно-прикладного мистецтва. Свої роботи презентують митці з усієї області. На розсуд глядачів майстри представили вишукані прикраси з бісеру, вишивки, предмети декору, біжутерію, іграшки, мереживо та ексклюзивні шалі, декупаж та макраме.

У виставці взяли участької організації «Паросток»,  центру «Обрій», центру «Промінь», громадської організації «Воскресіння», центру реабілітації «Джерело» м. Гнівань, громадської організації «Надія», вінницького міжрегіонального центру «Поділля», Прибузської школи-інтернату тощо.

Вінничани, що зайшли просто подивитися на виставку „Руками створена краса”, із задоволенням купляли собі невеликі дрібнички.

У рамках виставки відбувалися хореографічні виступи людей з особливими потребами, презентація  одягу, який виготовили майстри - члени громадської організації «Гармонія» , центру реабілітації   «Гармонія»

За словами учасника виставки Анатолія Яцюби – подібний захід – це стимул для подальшої творчості,   нагода для спілкування і хоч невеличке, все ж таки поліпшення матеріального стану.

Немає коментарів:

Дописати коментар