18.05.13

1-Й ВІДКРИТИЙ МІСЬКИЙ ЧЕМПІОНАТ З ПЛАВАННЯ СЕРЕД ЛЮДЕЙ З ПОРУШЕННЯМИ ОПОРНО-РУХОВОГО АПАРАТУ

На протязі тривалого часу клієнти ЦР «Гармонія» відвідують заняття з басейну в аквапарку «Маяк» Вони навчаються плавати після травми, розробляли м’язи у середовищі невагомості, та розвантажували спину від постійного навантаження через сидячий спосіб життя. Та поза реабілітаційними заходами клієнти Центру навчались різним стилям плавання. Ці знання та навики змогли продемонструвати на змаганнях. За сприяння Комітету фізичної культури та спорту Вінницької міської ради 26-го квітня на базі Палацу дітей та юнацтва проведено 1-й Відкритий чемпіонат міста серед людей, що мають порушення опорно-рухового апарату. Приємно зазначити, що в нашому місці залучають людей з інвалідністю до більшої кількості різноманітних видів спорту та дають можливість проявити себе на змаганнях.



Ось такі результати: Жінки: 1-е місце 25 м - Бобрусь О.; 2-е місце 25 м - Нецкіна Л.; 1-е місце 50 м – Нецкіна Л.; Чоловіки: 1-е місце 25 м – Зоренко М.; 2-е місце 25 м – Банов О.; 2-е місце 25 м - Яцуба А.; 1-е місце 25 м – Козаченко С.;

Висловлюємо також окрему подяку: Лесі Колісник, Роману Семчуку та групі волонтерів, які допомагали в організації заходу та супроводі людей з інвалідністю.

Немає коментарів:

Дописати коментар