22.05.13

ВЕЧІР АМАТОРСЬКОЇ ПІСНІ

20 травня у відділі економіки та аграрного виробництва ВОУНБ ім. К.А Тімірязєва відбувся творчий вечір аматорської пісні «Матір – берегиня добра на землі» до Міжнародного дня матері. Захід проводився у рамках Всеукраїнського навчального семінару-тренінгу «Табір активної реабілітації для опікунів та людей з інвалідністю».

Ведуча вечора Головко Наталя Олександрівна зазначила, що на протязі тривалого часу бібліотека тісно співпрацює із співорганізатором табору  Вінницьким обласним центром соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями „Обрій".  Вихованці центру систематично відвідують наш заклад. Тож всім було приємно зустрітися у родинний атмосфері.


Учасників і гостей вечора порадували своїм співом Тетяна Скомаровська та Вероніка Остапчук, які виконували, знані з дитинства, улюблені ліричні пісні.  Мелодії навіювали романтичний настрій, сприяли налагодженню дружніх відносин, народжували позитивні емоції.

Приємним сюрпризом став виступ учасника табору Євгена Нефьодова, який приїхав із Білої Церкви. Хлопець також виконував пісні, граючи на гітарі. Окрім співу Євген продемонстрував свій оптимізм, цілеспрямованість, бажання творити і радувати оточуючих.

Концерт проходив у день відкриття табору. Він став стимулом для подальшої плідної роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар