01.06.20

МУЗЕЇ БЕЗ БАР’ЄРІВ


У людини завжди є потяг до прекрасного. Це – один із проявів бажання самореалізуватися і самовдосконалюватися. Він притаманний у будь-якому віці і становищі. І ніякі обставини і фізичні обмеження не можуть цьому зашкодити.    

«Музеї без бар'єрів» - це додаток для Android, завдяки якому можна перевірити, які музейні заклади в Польщі і в Україні готові приймати та обслуговувати відвідувачів, що пересуваються на візку. В аплікації є дані про понад 200 польських та понад 100 українських музеїв.

Кожен музей описаний через призму його архітектурної та навчально-пізнавальної доступності. Широко представлені навчальні програми і дидактичні матеріали у відповідності для людей з різними формами інвалідності.


Завдяки додатку користувачі досить легко можуть дивитися наскільки обраний музей є доступним і чи є там спеціальне обладнання. Як без сторонньої допомоги знайти ліфт, пандус, тощо.

Додаток доступний двома мовами – польською і українською. Кожен музей описаний через призму його архітектурної та навчально-освітньої доступності для людей із інвалідністю. Вибраний музей можна додати до переліку улюблених.

Немає коментарів:

Дописати коментар