01.06.20

МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЕКСТРЕНОГО ВИКЛИКУ ПОЛІЦІЇ MY POL


Поліція Вінниччини запустила безкоштовний мобільний додаток екстреного виклику поліції My Pol .

Буває так, що коли людина з інвалідністю стає свідком насилля чи іншого злочину  і  в може вплинути на ситуацію. Навіть, якщо відомі адреса і деталі, яких зазвичай так не вистачає для того, щоб надійшла вчасна допомога, викликати поліцію неможливо  через порушення мови, що не дає шансів зателефонувати і пояснити ситуацію. Та тепер ситуація змінилася.

На Вінниччині налагоджено роботу мобільного додатку, який дозволяє викликати наряд поліції лише одним натисканням кнопки SOS - в один клік.

My Pol - це офіційний безкоштовний канал зв’язку між службами Національної поліції та громадськістю.

Цей додаток простий у використанні та допоможе збільшити доступність комунікації з поліцією людям, що користуються мовою жестів,  іноземцям та дітям.  Працює додаток як на Android, так і на iOS.


Вінниччина стала 18 регіоном України, де працюватиме цей додаток. Серед важливих
переваг сервісу – те, що він дозволяє відправляти фото правопорушень, оцінювати роботу поліцейських за номером жетону та отримувати сповіщення щодо оперативної ситуації в місті та області.

Якщо ви потрапили в екстремальну ситуацію та вашому життю загрожує небезпека, а часу на дзвінок до поліції та пояснення, де ви знаходитеся, немає – достатньо натиснути кнопку «sos» у своєму телефоні. Завдяки геолокації  система сама визначить ваше місцезнаходження та спрямує дані до поліції.

Ваші поточні координати автоматично надходять до служби поліції 102. Цей сигнал сприймається як виклик поліції, і поліцейські діятимуть так само, як ви би самі подзвонили на лінію. На місце терміново спрямовується наряд поліції.

Немає коментарів:

Дописати коментар