17.03.11

ІНФОРМАЦІЙНО-ПРАВОВИЙ ЦЕНТР «ПРАВО»


У рамках бібліотечного обслуговування працює інформаційно-правовий центр «Право». Метою центру є виховання правосвідомості громадян, здатних жити у відкритому громадянському суспільстві демократичної, правової держави України.

Центр створено Вінницькою обласною універсальною науковою бібліотекою імені Валентина Отамановського і обласним управлінням юстиції. Фахівці управління приймають громадян у відділі літератури і інформації з питань економіки і права.


Центр користується популярністю у вінничан. Тут завжди нададуть  безкоштовну правову допомогу всім бажаючим. Прийом громадян ведуть консультанти центру. Це здебільшого працівники установ юстиції, що мають юридичну освіту. Також юридичні послуги здійснюють студенти, які призначені директором ВФ УСЗ.

Консультанти ведуть прийом, надають консультативну допомогу, ведуть діловодство. Чергування консультантів розподіляється таким чином, щоб відвідувачі могли отримувати юридичні послуги, різноманітні за змістом і формою діяльності.

Відділ бібліотеки з питань економіки і права забезпечує роботу з надання інформаційно-пошукових послуг. У фонді зібрано матеріали, завдяки яким можна покращити рівень правової культури.  Необхідну інформацію щодо норм права (нормативно-правових актів), правових теорій і концепцій, діяльності державних та юридичних органів тощо громадяни отримують у процесі правового інформування. 

Прийом громадян здійснюється кожного четверга з 17-00 до 18-00.

Немає коментарів:

Дописати коментар