28.03.11

Web-сайти громадських організацій людей з особливими потребами

http://www.spilka.kiev.ua — сайт спілки громадських організацій інвалідів Києва. Головною його метою є активне залучення молоді та дітей з особливими потребами до громадського та політичного життя міста, а також координація ефективної взаємодії організацій інвалідів з органами державної влади. 

http://www.vofpni.org.ua – сайт Всеукраїнської організації «Фонд підтримки непрацездатних інвалідів» створено з метою їх соціального захисту, медичної, соціально-трудової реабілітації та залучення інвалідів до громадської діяльності.



http://www.paralympic.org.ua – сайт Національного комітету спорту інвалідів України. Звитяжна хроніка спорту інвалідів.  

http://ngo.dn.ua – сайт «Соціальне партнерство» надає інформацію про базу волонтерів та організацій.

http://www.kharkov.ho.com.ua – сайт Харківської міської громадської організації інвалідів «Креавіта» та портал «Доступний Харків».

http://www.kongres.pp.net.ua – сайт Запорізького Обласного Конгресу Інвалідів на якому представлена творчість  членів клубу, є інформація для батьків і волонтерів та можливість стати членом клубу для усіх бажаючих.

http://www.rezeptsport.ru – спортивно- інформаційний сайт соціального проекту «Єдина країна» де подана інформація про спортивну реабілітацію інвалідів.

http://www.vsgo.org.ua – сайт Всеукраїнської спілки громадських організацій «Конфедерація громадських організацій інвалідів України». Створення ресурсу є необхідним та цілеспрямованим кроком для надання інформаційної та консультаційної допомоги людям з особливими потребами.

http://www.jurist.org.ua – сайт Харківської громадської організації незрячих юристів. Метою сайту є сприяння створенню незрячім юристам належних умов для професійної діяльності, надання юридичної допомоги малозабезпеченим верствам населення.

http://www..ogoin.odessa.net – сайт одеських інвалідів. Інноваційні ідеї, проекти, бази даних із потреб інвалідів України, система контролю спонсорської і державної допомоги. цікаві посилання.

http://www..aurveda.org.ua – сайт товариства інвалідів «Аюрведа». Представлені проекти, бібліотека, новини із життя волонтерів.

http://www.inteldisability-coalition.kiev.ua – сайт ВГО «Коаліція захисту прав інвалідів та осіб із розумовою відсталістю».

http://www.uairs.org. – сайт Всеукраїнської асоціації інвалідів розсіяного склерозу. Наведена інформація про РС, медична та соціальна реабілітація.

Немає коментарів:

Дописати коментар