17.03.11

ОБЛАСНИЙ ТРЕНІНГОВИЙ ЦЕНТР


На базі бібліотеки, за сприянням Фонду Білла та Мелінди Гейтс, діє програма «Бібліоміст», в рамках якої створено Обласний тренінговий центр. 

Завдяки використанню сучасних інформаційних технологій обласний тренінговий центр є базою для навчання бібліотечних фахівців області та користувачів бібліотеки для більш ефективного задоволення інформаційних потреб громад Вінниччини. Також центр надає змогу самим представникам громади отримати кращий доступ до інформаційних ресурсів мережі Інтернет (пошук роботи, можливостей навчання, пошуку партнерів, спілкування в соціальних мережах тощо). Таким чином, мешканці області мають можливість покращити своє життя завдяки доступу до потрібної інформації у центрі. Навчання у регіональному тренінговому центрі проводитися спеціалістами обласної бібліотеки за спеціальною програмою, розробленою Українською бібліотечною асоціацією.

Центр оздоблено новітньою технікою та найновішим програмним забезпеченням, Тож, пройшовши курс занять, можна набути сучасні знання з основ роботи на ПК та сервісах Інтернет.

Під час тренінгів використовуються інтерактивні форми навчання. Тренери Центру прагнуть внести у процес навчання креативні та інтерактивні методики тренінгових занять. Уся теоретична інформація закріплюється через практичну та самостійну діяльність.

Немає коментарів:

Дописати коментар