17.03.11

МЕДІАЦЕНТР

Одним із підрозділів Вінницької універсальної наукової бібліотеки імені Валентина Отамановського  є медіа центр. У порівнянні із іншими відділами він був створений відносно недавно. На фоні затишних читальних залів, він відрізняється своєю жвавістю та новими, інтерактивними формами роботи.

Відділ виконує основну функцію бібліотеки – здійснює інформаційне обслуговування користувачів, але робить це інакше. У перекладі з англійської мови media  означає засіб, носій. Основним засобом інформування тут є комп’ютер. Інформація передається здебільшого на цифрових носіях.

Звичайно, особливою популярністю у відділі користується мережа Інтернет. Читач може користуватися цією послугою самостійно, або звернутися із проханням про допомогу до працівника. Наш досвід з пошуку інформаційних ресурсів завжди до Ваших послуг. І хоча зараз вільний доступ до мережі має майже кожен, можливо, тут ви відкриєте для себе нові, несподівані сервіси.
Медіацентр формує колекцію аудіокниг. Бібліотекарі ретельно стежать за новими надходженнями, враховуючи уподобання читачів. Тому у наших фондах є багато популярних творів. Вибір великий: романи, детективи, фантастика, класичні книги і твори підвищеного попиту..

Також зібрані DVD із навчальними віідеоуроками. Їх тематика знаходить своє відображення у інформаційних потребах сучасної людини. Це маркетинг, криміналістика,  податкова система, фінансовий облік.

Представлена власна медіатека, яка складається із хітів сучасної і ретро естради.

До ваших послуг електронні енциклопедії на CD і DVD дисках. Завдяки ним можна удосконалити свої знання у тих галузях, які найбільш вас цікавлять. Зокрема це англійська мова, комп’ютерні програми,, фізична культура, природничі науки тощо.

Працівники центру дбають про те, щоб у відділі панувала позитивна атмосфера. Тут можна знайти веселі вислови про новітні технології, які неодмінно поліпшать Ваш настрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар